Marija Kulić otvorila dušu: Ovo je prava istina o tuči sa mužem Sinišom

23.02.2023

12:02

tuča marije i siniše

Tuča Marije i Siniše intrigira javnost, svi detalji isplivali u javnost

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji Marija Kulić progovorila je o odnosu sa suprugom Sinišom Kulićem, pa otkrila da li se njih dvoje svađaju kao što se svojevremeno spekulisalo.

– Svađamo se, naravno da se svađamo (smeh). Mi se mnogo slažemo i kad se pogledamo znamo ko šta misli, ali više puta nam se ne slažu mišljenja – priznala je Marija.

Tuča Marije i Siniše više nije tajna

Tuča Marije i Siniše svojevremeno je bila tema o kojoj se poprilično pisalo i pričalo, a Kulićeva je sada otkrila da li je nekada, tokom svađe došlo do fizičkog kontakta između muža i nje.

Pročitajte: Ivan Marinković oduzima Miljani dete, Marija Kulić očajna – Njega sin ne zanima..

tuča marije i siniše

– Pa moram priznati bila je jednom, on je hteo da odbrani Miljanu.. U to vreme sam držala drakstor, vraćala sam se iz nabavke i tada zateknem majku moju, koja sada više nije među živima, crvenu u licu, pritisak 210 sa 110. Komšika isto, teta Ljupka i ona je umrla, viče otuda i ja vidim majka neće ništa da mi kaže jer zna da ću da vičem na Miljanu, možda i da je ne istučem. Ali kad sam je videla znala sam da nešto nije dobro – počinje priču Marija, pa dodaje:

Pročitajte: Konačna odluka – Marija Kulić zauvek napušta rijaliti, više ništa neće biti isto FOTO

sin miljane kulić

– Miljana u tom momentu trči do mene i govori ‘Neću mamice, nisam ja ništa radila, pitaj baku ja sam bila mnogo dobra’. Ja pitam šta je bilo i da li sam rekla da baku ne sme da nervira kad ja nisam kod kuće. I kako sam htela varjačom da je udarim po d*pencetu Siniša postavi lakat da nju odbrani. Kako sam zamahnula ja ga udarim u kost i to je bilo sve što ja pamtim. Nije bila tuča, ali sam ga udarila. Još jednom se desilo, isto kad je hteo Miljanu da brani, ali to je bilo beznačajno. Ovako lično konflikt nismo imali – zaključila je svojvremeno Kulićeva u emisiji „Pretres“.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije