Jelena Golubović otkriva najveću tajnu Zorice Marković i Ane Ćurčić: Ovo će sve šokirati FOTO

04.03.2023

16:03

suđenje jelene golubović

Ulazak Jelene Golubović u Zadrugu će izazvati haos

Jelena Golubović od kada je izašla iz rijalitija zbog privatnih obaveza koje ima u Rusiji skoro da nije ni gledala šta se dešava u Zadruzi.

Ulazak Jelene Golubović u rijaliti će otkriti brojne tajne

Međutim, kako je hitno morala da se vrati za Beograd da bi stigla na pomen svog oca, Jeca se neprijatno iznenadila ponašanjem svoje drugarice Zorice Marković. Za Star kaže šta je najviše iznerviralo i šta će da joj kaže kada se bude vratila u Belu kuću.

Pročitajte: Majka Jelene Golubović razvezala jezik- Ćertića je rođena majka prijavila policiji

Ulazak Jelene Golubović

– Od kada sam se vratila iz Moskve gledam Zadrugu i nekako ne mogu da verujem šta se dešava sa Zoricom Marković. Ona odjednom podržava Anu Ćurčić, a kakva je to majka ako je dozvolila takvo maltretiranje od strane Zvezdana. Zašto Zoka nju podržava, još se kao nudi da sa tri bajpasa i tim stentovima spava na podu kako bi Ana imala krevet. Zorica mi iskreno deluje kao pokvarena ploča, koja još na sve ovo laže za svoje godine. Deluje mi da se Zoki ostaje do kraja rijalitija, pa je zato počela da se šlihta Ani. Ovo što gledam nije Zorica koju ja poznajem više od deset ili petnaest godina dok smo još bile na Farmi. Ljigavo mi je ovo njeno ponašanje i to sve radi zbog marketinga- kaže Jelena i objašnjava šta će reći Zorici kada se bude vratila u Zadrugu:

Pročitajte: Zorica Marković u emisiji očitala lekciju Marijani Zonjić- Zadrugarka završila u suzama! (VIDEO)

Ulazak Jelene Golubović


– Ma odbrusiću joj pred svima: Nemoj bre Zorice to da radiš sebi, imaš loše srce, ne šlihtaj se bre više Ani. Ne mogu da te gledam šta radiš od sebe, a imaš takvu karijeru i ime.

Nema sumnje da će ulazak Jelene Golubović u rijaliti izazvati pravi haos sudeći po njenom najavljivanju i oštrom jeziku.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije