Konačno u javnosti: Jelenu i Sašku svi odlično znate, a evo kako izgleda treća snaja Đokovića (foto)

13.09.2022

17:09

Dom Dijane i Srđana Đokovića

Venčanje Đorđa Đokovića okupilo je celu porodicu

Đorđe Đoković i Saška Veselinov venčali su se juče u Crkvi Svetog Marka u Beogradu. Osim mladenaca veliku pažnju javnosti privukli su i ostali članovi porodice, posebno Đoletov stariji brat Marko koji je na ceremoniju došao u pratnji svoje izabranice, lepe brazilske dizajnerke, Letisije Tesari.

Venčanje Đorđa Đokovića u grad je dovelo i njegovog brata Marka

venčanje đorđa đokovića

Marko i Letisija već godinama uživaju u skladnoj vezi i žive mirnim životom u Španiji, a kako u Srbiju dolaze retko, venčanje Đorđa Đokovića je bila idealna prilika da ih vidimo zajedno.

Pročitajte: Ovo niko nije očekivao – Duplo venčanje kod Đokovića

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Мarko Djokovic (@djokomare)

Marko je, naime, stavio tačku na profesionalnu tenisku karijeru i sada radi na Teniskoj akademiji, a Letisija mu je najveća podrška. Nedavno se po gradskim kuloarima mogla čuti priča da je i on stao na ludi kamen, ali Marko tu priču nikada nije potvrdio niti demantovao.

Pročitajte: Prve fotografije sa venčanja Đorđa Đokovića i Saške Veselinov – Evo ko je sve prisustvovao ceremoniji

venčanje đorđa đokovića

Podsećanja radi, venčanje Đorđa Đokovića je do poslednjeg trenutka čuvano u strogoj tajnosti, pa čak ni gosti nisu znali gde će se ceremonija održati. Saška je zablistala u glamuroznoj beloj venčanici, a kada su je ugledali svim prisutnima je zastao dah.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije