Šok potez pred Anin ulazak u Zadrugu: Zvezdan verio Anđelu, stižu čestitke FOTO

27.01.2023

17:01

svađa zvezdana i anđele

Veridba Zvezdana i Anđele je možda na pomolu

Rijaliti par Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić proslavljaju prvu mesečnicu svoje ljubavi, a tim povodom su ih iznenadili produkcija i fanovi poklonima.

Veridba Zvezdana i Anđele se očekuje- on joj stavio prsten na ruku

Naime, dok njih dvoje uživaju u zajedničkim trenucima, i ne slute šta ih uskoro očekuje. Stvar koju napolju svi jedva čekaju jeste ulazak Zvezdanove žene Ane, a dok se ovo ne desi, Anđela i Zvezdan ne gube vreme, pa se očekuje da padne i veridba Zvezdana i Anđele.

Naime, jedan od poklona koje su oni dobili jeste i prsten. Kada je Đuričićeva videla šta su dobili kao poklon oduševila se i odmah dotrčala do Slavnića. On joj je stavio prsten na ruku, a od fanova su dobili i emotivne poruke.

Pročitajte: Hajde, bre, šetaj- Žestoka svađa Anđele i Zvezdana zapalila internet, pale su teške reči VIDEO

Veridba Zvezdana i Anđele

– Dragi naši, ljubav je vaše ime. Zveki, dijamant kojim si nagrađen u životu nastavi da čuvaš i sijaš pored njega. Svi ga žele, a ti nastavi da pokazuješ da pripada samo tebi i da je tvoja. Neka vam svaki mesec i dan bude ispunjen ljubavlju na vaš način. Srećna vam prva mesečnica vaše ljubavi, srećna vam nova stranica života. Velika podrška vas prati i voli – piše u poruci.

Pročitajte: Srbija u šoku- Otkriven Zvezdanov plan, ovo će da uradi sa Anđelom i Aleks FOTO

Veridba Zvezdana i Anđele

Podsećanja radi, vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović je najavio da će u petak u Belu kuću ući i Zvezdanova supruga Ana koju je suprug Zvezdan pred kamerama prevario sa Anđelom Đuričić, a zatim i sa Aleksandrom Nikolić.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije