Vesna se sveti: Kemišu i Zorici će napraviti pakao!

10.09.2022

18:09

Vesna otputovala u Atinu

Kada je našla malo slobodnog vremena Vesna Zmijanac je otputovala u svoj stan u Atini kako bi malo odmorila, ali i okupala se i osunčala jer je celo leto imala nastupe.

Međutim, do nje je stigla informacija da društvenim mrežama ponovo kruži čuveno pismo njenog bivšeg muža Miroljuba Aranđelkovića Kemiša o njenim prevarama i švaleracijama, što je mnogo razbesnelo.

U tom pismu piše kako je Kemiš uhvatio Zmiki u prevari sa Draganom Stojkovićem Bosancem i kako on nije jedini s kojim ga je varala dok su bili u braku.

“Ljudi moja to je informacija od pre skoro 40 godina. Ja sam trenutno u Atini na plaži uživam, a vi me smarate sa takvim glupostima. Ovo je stvarno strašno”, kratko je rekla Vesna koja se baš bila razbesnela, pa je odmah okrenula najbolju drugaricu da se posavetuje šta da radi i kako da stane na put Kemišu koji ne prestaje da je spominje.

“Iako su se Vesna i Zorica pomirile, njihova netrpeljivost i dalje traje. Vesnu najviše vređa ta stalna Kemišova potreba da je spominje i da od nje pravi veliku ljubavnicu i razvrtanicu. To pismo koje je on dao u javnost je mnogo razljutilo Vesnu koja se nameračila da im se osveti. Kako se šuška, pevačica sve radi iz senke, ali definitno planira da Kemišu i Zorici sada sve vrati. Ne smem ni da pomislim šta je isplanirala, ali kako sam čula, spremna je sve da otkrije što zna o njima. Vesna je fina i dobra, ali ako joj neko stane na žulj tada ne bira sredstva. Brunclikova će dobro da je zapamti, pošto se odavno priča da je ona od Kemiša zahtevala da pusti to pismo i da javno napljuje Vesnu”, otkriva naš izvor.

 Pročitajte: Sin Dragana Stojkovića Bosanca je preslikan otac- Konačno isplivala zajednička fotografija (Foto)

Još iz kategorije