Loše vesti: Maja Marinković ima ozbiljan zdravstveni problem, Taki van sebe od brige

12.03.2023

18:03

zdravlje maje marinković

Zdravlje Maje Marinković bilo je ozbiljno ugroženo

Od kada Bilal Brajlović ušao u Zadrugu, Maja Marinković je sva pogubljena. Toliko je ogorčena što je niko ne juri, da je odlučila da ona krene u akciju. Međutim, kada je po ko zna koji put završila u krevetu sa Janjušem, njenom ocu je naglo pozlilo. Naime, Taki se setio abortusa zbog kojeg je zdravlje Maje Marinković pre dve godine bilo ozbiljno ugroženo, a doktor je tada rekao da možda više nikada neće moći da ostane trudna.

Zdravlje Maje Marinković zabrinulo je Takija

– Sada će biti dve godine kako je moja Maja abortirala Janjuševo dete. Samo ja znam kroz kakav pakao smo tada prošli, znam da se zaklela da njega više nikada neće pogledati, ali ovo je stvarno dno dna što je uradila. Toliko se ponižava, da je to strašno. Ja ne gledam Zadrugu od kada je on ušao jer mi se povraća od njega. Pozlilo mi je, skočili su mi i pritisak i šećer. Maja će me u grob oterati – jada se Taki i dodaje:

Pročitajte: Nisu mogli da se suzdrže – Maja i Zvezdan u strasnom zagrljaju, pao i prvi poljubac VIDEO

zdravlje maje marinković

– Neka radi šta hoće, ali ako se pomiri sa tim majmunom na oca neka zaboravi. Ja očima ne mogu da ga vidim. Kad mi jave i pošalju snimke, hoću iz svoje kože da iskočim. Da ponovo uđe u krevet kod čoveka koji je naneo toliko zla, nemam reči – priča Marinković koji je odlučio da kazni svoju ćerku.

Pročitajte: Otkrivamo – Taki Marinković hitno operisan, evo šta se dogodilo Majinom ocu

zdravlje maje marinković

– Da bi shvatila da sam ljut i besan zbog Janjuša neću joj neko vreme slati ni garderobu, ni šminku. Sve što bude tražila ništa neće dobiti. Pa neka se onda nauči pameti. Od sada za nju samo kazna, a kada ostane bez svega shvatiće gde greši ili neće ni tada. Jer ona kada je zaslepljena ništa ne primećuje – zaključio je.

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije