Ne može na noge: Anđeli Đuričić se naglo slošilo, svi se mole za njeno zdravlje FOTO

28.04.2023

18:04

Odluka Anđele Đuričić

Zdravstveno stanje Anđele Đuričić je sve zabrinulo

Anđela Đuričić ne može da dođe sebi otkako je njen bivši dečko Zvezdan Slavnić obelodanio vezu sa Majom Marinković. Ona se, kako je sama istakla, sada gorko kaje zbog toga što je pala na šarm Mokinog sina koji je odmah nakon raskida potražio utehu u zadrljaju druge devojke.

Zdravstveno stanje Anđele Đuričić više nije tajna

Novonastala situacija u Beloj kući narušila je zdravstveno stanje Anđele Đuričić koja je juče, kako sama ističe, imala nizak pritisak zbog čega je prespavala dan.

– Prvo bih javno da se izvinim produkciji. Juče nisam bila dobro, da učestvujem u emisiji, zato što me zabolela laž. Zvezdan je rekao da sam se zaklela i lagala, verovao je svim ljudima koji nisu bili za našu vezu, nikad ga nisam slagala, ni prevarila za bilo šta. Rekao mu je više puta otac da veruje samo meni i Mići. Ljudi koje žele da me napadaju svakako će me napadati. Ne bih da se zakunem u nešto sveto, a da lažem – rekla je Anđela i dodala:

Pročitajte: Više se ne kriju – Zvezdan i Maja ozvaničili vezu, Anđela prolila gorke suze FOTO

– Manji pritisak imam, nego što sam imala. Dobro je što sam juče ceo dan prespavala, sabrala sam svoje misli. Bilo je negde i prirodno da neke stvari izađu iz mene. Mogu da kažem dosta hladnije glave, rekla sam sve što sam imala Zvezdanu i spustila bih loptu sa njim. Nemam nikakvu potrebu da se raspravljam sa njim. Mislim da je vreme da se stane na kraj tome.

Pročitajte: Slomila se pred kamerama – Anđela Đuričić se obratila roditeljima, njene reči kidaju dušu

zdravstevno stanje anđele đuričić


Podsećanja radi, ovo nije prvi put da zadrugarka spava ovoliko dugo. Ona je nedavno sedela za stolom sa Zvezdanom Slavnićem, kada mu je kroz razgovor rekla da je spavala 14 sati i da nije čula ništa zbog dva leka koja je popila. Slavnić ju je tada iskritikovao da nikako ne sme da pije oba leka, već ili jedan ili drugi.

SLIKE: Gaja, Bojan Vuković

Još iz kategorije