Hitno napustio Zadrugu: Pozlilo mu u toku emisije, tresao se, nije imao vazduha FOTO

17.03.2023

10:03

Zdravstveno stanje Darka Tanasijevića

Zdravstveno stanje Darka Tanasijevića zabrinulo učesnike Zadruge

Voditelju rijaliti programa Zaduga, Darku Tanasijeviću se tokom emisije uživo slošilo.

Zdravstveno stanje Darka Tanasijevića se pogoršalo

On je odmah napustio Belu kuću kako bi mu se ukazala adekvatna pomoć. Naime, Tanasijević je vodio emisiju Pitanja gledalaca, međutim u jednom momentu mu je pozlilo, pa su zadrugari priskočili u pomoć.

Pročitajte: Sve je dogovorio, Anđela je samo igra- Isplivao Zvezdanov tajni plan sa ovom zadrugarkom FOTO

– Istina je da mi je pozlilo odjednom. Trudio sam se da se fokusiram na program, međutim zadrugari su primetili da se preznojavam, da nemam vazduha, da se tresem. Ana, Zorica i Miljan su mi odmah pritrčali, doneli vodu, slatko, rekao je Darko za Informer i dodao:

Pročitajte: Anđela će poludeti od besa- Zadrugarka krišom poljubila Zvezdana, emocije su evidentne FOTO

– Nisam se uopšte osećao dobro, toliko da sam prvi put, za sve ove godine, morao da prekinem-pauziram emisiju pre vremena i izađem napolje. Produkcija mi je odmah ukazala pomoć. Pao mi je šećer, a pritisak, koji je inače meni nizak, bio je izrazito visok, otkucaji srca takođe. Popio sam lek, malo došao sebi i vratio se ubrzo da dovršim emisiju, to je sve. Hvala na brizi, verujem da je sve u redu i da me je stigao umor, ali ću se prekontrolisati. Gledamo se u petak.

Pročitajte: Dobro protrljajte oči- Miljana ostavila Bebicu, pa se ljubila sa ovim zadrugarom FOTO

Zdravstveno stanje Darka Tanasijevića je zabrinulo sve, a gledaoci i verni fanovi se nadaju da će se voditelj što pre oporaviti i vratiti na male ekrane.

SLIKE: Printscreen, Instagram

Još iz kategorije