Željko i Jovana Joksimović u haosu zbog njegove prve žene. Evo šta je uradila

23.09.2022

12:09

Frizura Jovane Joksimović

Željko i Jovana nisu mogli ni da sanjaju da će im Vesna ovo prirediti

Željko Joksimović u šoku je zbog svoje bivše žene Vesne sa kojom ima ćerku Minu. Pevačeva bivša se više od 25 godina nije pojavljivala u javnosti, vešto se krila od medija, a pre mesec dana napravila je ozbiljan preokret, te je otvorila Instagram profil koji trenutno ima oko 3.000 pratilaca.

Željko i Jovana šokirani su Vesninim ponašanjem

Željko i njegova sadašnja supruga Jovana šokirani su jer Vesna objavljuje provokativne slike, te joj je većina fotografija u kupaćem kostimu, ali ima i one u providnoj, seksi spavaćici. Kako se šuška, Željko je preko njihove ćerke Mine pokušao da Vesni skrene pažnju da se malo smiri sa s*ksi slikama, ali sudeći po njenim skorašnjim objavama, pevač nije imao nikakav uticaj.

Pročitajte: Ćerka Željka Joksimovića u zategnutim odnosima sa Jovanom – Ovaj detalj je otkrio sve

željko i jovana

Podsećanja radi, Željko je oženio Vesnu kada je imao samo 23 godine, a u braku su bili više od pet godina. Vesna je takođe iz Valjeva, a pre 30 godina bavila se pevanjem, međutim, kada je rodila ćerku Minu povukla se sa estrade. Mnogi kažu da je Željkova i njena ćerka Mina mamina kopija!

Pročitajte: Joksimovići stigli iz Pariza – Jovana i Željko u nikotinskoj krizi

Nakon razvoda od Vesne pevač je uplovio u vezu sa Leontinom, da bi nakon raskida sa njom ubrzo smuvao voditeljku Andrianu Čortan koju je ostavio zbog Jovane. Kako su i sami priznali, kada je krenula njihova romansa i Željko i Jovana su bili u dugim vezama koje su raskinuli jer su shvatili da se vole. Danas uživaju u bračnoj idili sa sinom Kostom i bliznakinjama Anom i Srnom.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije