Bojaniću žena smešta švalerku, otac Miloš preduzeo hitne mere: Isplivali detalji FOTO

11.03.2023

14:03

Žena Mikice Bojanića

Žena Mikice Bojanića konačno progovorila

Mikica Bojanić polako, ali sigurno gura u Zadruzi bez ikakvih skandala.

Žena Mikice Bojanića otkrila sve detalje o njegovom ulasku u rijaliti

Iako su ga povezivali sa Majom Marinković i Sanjom Grujić, njegova žena Dušica po prvi put je otkrila detalje razgovora pred njegov ulazak u rijaliti.

Žena Mikice Bojanića

– Kada smo razgovarali pred sam njegov ulazak ja sam mu rekla da ima odrešene ruke i da treba da se druži sa devojkama. Pa neće valjda da sedi i ćuti kao neka biljka tamo, treba da bude u društvu devojaka, pa makar to na televiziji izgledalo kao da se muvaju ili da su u vezi. Od sedenja i ćutanja nema ništa, ovako kada se muva oko devojaka bar malo intrigira i pokreće neke priče. Ja njega odlično poznajem i znam kada je zaljubljen, a kada je sa nekim pravi prijatelj i drug-  otkrila je žena Mikice Bojanića dok njegov otac Miloš Bojanić ne voli što mu za sina pričaju da je ženskaroš i da ne poštuje svoju porodicu.

Žena Mikice Bojanića

– Miloš je stariji i nekako je njemu najbitnije da se u rijalitiju diže glas za stolom i da Mikica bude svađalica. On želi da od svog sina napravi nešto što nije, želi da on bude njegov rijaliti
naslednik, ali se razočarao. Mikicu nazivaju ženskarošem, te da se sa mnogim zadrugarkama viđao i pre rijalitija, a to Miloša mnogo nervira. Teško mu je zbog unučića koji sada žive u Novom Sadu i koji sve to gledaju i slušaju- kaže pevačev blizak prijatelj.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije