Žestoka svađa: Miljana ponovo pravi haos, izbacila Bebicu iz kuće FOTO

13.05.2023

18:05

Optužba Miljane Kulić

Žestoka svađa Miljane i Bebice

Miljanu Kulić nakon diskvalifikacije sačekao je Bebica sa kojim je otišla pravo u Niš. Oni su se prvih nekoliko dana lepo slagali, a onda je usledio ozbiljan haos.

Žestoka svađa Miljane i Bebice nakon diskvalifikacije u rijalitiju

Kako smo saznali, Miksi je Bebicu nakon žestoke svađe i fizičkog obračuna izbacila iz kuće, a njenom tati Siniši je toliko pozlilo da je morala da pozove Hitnu pomoć.

Pročitajte: Javnost u neverici – Miljana Kulić promenila lični opis, pogledajte kako sada izgleda FOTO

Žestoka svaka Miljane i Bebice
– Miljana je bila pet dana u ljubavi sa Bebicom, a onda je nastao haos. On ništa konkretno nije uradio, ali njoj nije bilo po volji, pa je započela svađu sa njim. Kada joj je on odbrusio da je nervozna jer se Zola u rijalitiju muva sa Slađom, ona je skočila na njega i počela da ga grebe. Govorila mu je da izađe iz kuće, a onda uzela njegovu garderobu i počela da cepa i seče sa makazama. Kada je čuo viku, Siniša je došao do njihove sobe i pokušao da smiri Miljanu, ali nije vredelo, ona je Bebicu šutirala, gađala i vikala da napusti kuću. Siniša mu je rekao da izađe dok se ona ne smiri – priča izvor iz Niša i dodaje:

Pročitajte: Drama u domu Kulića – Miljana uzima malog Željka, Marija će poludeti kada ovo čuje FOTO

Žestoka svaka Miljane i Bebice
– Nakon sat vremena Bebica se vratio u kuću, a Miljana ga je gađala čašom, srećom se izmakao i promašila ga je, mogla je da ga raseče. Tada je Siniši pozlilo, pa ga je Bebica odvezao kod lekara jer Hitna pomoć nije mogla da dođe. Međutim, kada su se od doktora vratili kući, Miljana mu je rekla da odmah napusti Niš jer ako to ne učini ona će da naudi sebi i nosiće je na duši. On je otišao u hotel i čeka da ga Miksi pozove da se vrati jer veruje da je to njena trenutna faza – završava naš izvor.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije