Zola brutalno spustio Maju i Ivana Marinkovića: Neće im biti dobro posle ovih reči

22.09.2022

18:09

Zola

Aktuelni učesnici „Zadruge 6” Maja Marinković i Ivan Marinković izneli su salvu uvreda na račun Lazara Čolića Zole koji na njihove reči nije ostao imun.

Zola brutalno spustio Maju i Ivana

Naime, on je putem društvenih mreža odgovorio na Marinkovićeve prozivke ističući da je loš otac i da ne brine o sinu kojeg ima sa Miljanom Kulić.

Pročitajte: Haos u emisiji: Zola se uključio, otkrio nepoznate detalje o Miljani pa zapretio Mariji i Bebici (VIDEO)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivan Marinković (@ivanmarinkovic79_official)

– Imam potrebu da se obratim ljudima koji me prate. Mogu ja da budem i klošar i bolestan i alkoholičar i lud i prevarant i lopov i prevarant, ali ja nikada u životu ne bih dopustio da tamo negde imam svoje dete, svog sina rođenog i da mu nikada u životu nisam kupio nijednu čokoladicu. A tvoje dete je druže gladno, kakav si ti čovek, na kom nivou ti i ja da se raspravljamo – rekao je Zola, pa se osvrnuo na Maju Marinković:

Pročitajte: Maja Marinković privedena nakon što je pretukla Cara – Ovo su detalji

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

– Što se tiče Maje, ona je sebe dovela u situaciju da je otac vodi na s**sualne avanture. Znamo svi ko je Maja i kakva je. Tako da nema potrebe da se sa mnom raspravlja – rekao je Čolić i otkrio da je imao poziv za „Zadrugu 6”, ali da je zamolio produkciju da zbog privatnih obaveza nešto kasnije postane deo najgledanijeg rijaliti programa.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije