Ana im pomrsila konce: Zvezdan Slavnić promenio ploču, Anđela jeca na sav glas

30.01.2023

22:01

zdravlje anđele đuričić

Zvezdan i Anđela pucaju po šavovima

Nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, pre nekoliko dana uselila se na velelepno imanje u Šimanovcima, a njen ulazak napravio je pravu pometnju u Beloj kući. Naime, Zvezdan i Anđela nisu znali šta ih je snašlo, a Anin ulazak poljuljao je njihov odnos zbog čega je Đurićeva završila u suzama.

Zvezdan i Anđela na korak do raskida

Da Zvezdan i Anđela nisu u idealnim odnosima svedoči razgovor koji je Đurićeva obavila u pabu sa Lepim Mićom. Naime, ona se požalila na Slavnićevo ponašanje, a Mića joj je očitao lekciju.

– Želim da je Zvezdan pored mene, kad smo već pogrešili – jadala se Anđela.

Pročitajte: Pogazila svoju reč – Anđela Đurić i Zvezdan Slavnić priznali vezu, pao i prvi poljubac FOTO

zvezdan i anđela

– Pusti ga sad, neka se sve dešava, onako kako treba. Ako smatraš da nije prema tebi pažljiv i ne poštuje te, šta ćeš sa njim. S druge strane, moraš da misliš i o situaciji u kojoj je on. On je sada raznesen. Reci mu da si uz njega, ali da želiš da znaš na čemu si. Možda je ovo što se sada dešava najbolje, a da ni ne znaš. Dešava se svuda, nemoj da se kaješ. Jednom si ovo uradila, us*ala se sebi u život. Možda je dobro što je Ana ovde, jer si se suočila sa njom, videla si je nakon svega. Možda se sve promeni kroz par meseci, pa vas dve izgladite odnos. Ona te sada gleda kao mlado derle, koje joj se umešalo u odnos. Moraš da pustiš da ide svojim tokom. Pusti ga, bez plakanja – posavetovao ju je Mića.

– Treba mi vremena da izbacim sve iz sebe, shvati me – odgovorila je ona kroz suze.

Pročitajte: Hajde, bre, šetaj – Žestoka svađa Anđele i Zvezdana zapalila internet, pale su teške reči VIDEO

Veridba Zvezdana i Anđele

A kako će se odnosi u Beloj kući dalje odvijati i da li će Zvezdan i Anđela ostati zajedno ili će Ana kumovati njihovom raskidu ostaje nam da vidimo…

 

SLIKE: Printscreen

Još iz kategorije