Samo godinu dana mlađa od Anđele: Ova lepotica je ćerka Zvezdana Slavnića FOTO

27.12.2022

19:12

By

Zvezdan Slavnić pao najnižea

Zvezdanova ćerka je prava lepotica

Već danima su glvna tema u rijalitiju Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić. Poznato je da Zvezdan ima napolju porodicu.

Zvezdanova ćerka izgledom podseća na majku

Takođe, poznato je da je Zvezdan u poslednje vreme krenuo više da priča o svojoj porodici, a završio je u suzama zbog krivice i pokajanja koje oseća.

Zvezdanov otac, legendarni košarkaš Moka Slavnić, otvoreno je pričao o tome kakav odnos ima ćerka Zvezdana Slavnića, koja ne voli da se eksponira u javnosti, sa ocem.

Pročitajte: Ne sluti šta mu se sprema- Zvezdanov otac spremio osvetu za Uroša Ćertića, ovo su detalji

Zvezdanova ćerka

–Prvo, zna se da očevi više vole ćerke nego sinove. Život ga je bacao tako da nije mogao da bude sa njom onoliko koliko želi. Takve su bile okolnosti i prethodna priča Kulićeve – Miljane i Ivana, mu je dala šlagvort da se seti neke svoje situacije. Velika je razlika kad neko ništa ne uradi za svoje dete, u bilo kojoj godini i neko kad je želeo više, a nije uradio koliko je trebao. Lično znam koliki je emotivac –pa dodao:


– Ne treba on da objašnjava ukućanima, nego da spoljni svet shvata. On je do sad imao zaista ekstremno emotivne izjave, iskrene i igrom slučaja je pobrao mnogo simpatija od javnosti, a ne želeći da to uradi ili da je nešto slagao. Slavnići ne lažu. Pre sam gledao „Farmu“ da vidim da li postoje granice pokvarenosti i gluposti među učesnicima i to me je intrigiralo. Zamišljao sam kako bih se ponašao i došao sam do zaključka da ja ne bih izdržao.

Pročitajte: Sprema se pakao- Anđela ušla u Zadrugu da uništi Milicu Veselinović, Mensur je umešan u sve

Zvezdanova ćerka

Takođe, Moka nije krio da je ponosan na svog sina zbog iskrenosti i spontanosti.

– Zvezdan je drugačiji i drago mi je. Zaista sam u jednom trenutku mislio da će dobro jednom da pobedi kvarnoću. Ne mora da dođe daleko, ali je pokazao ko je i kakav. Da li dobrota može da pobedi zlo? Nijedan koji se fino ponašao nije prošao. Pomislio sam možda će da prođe bolje nego otac koji se ne žali na igračku karijeru. Ima tu još dobre dece, 99 odsto mogu da budem otac, a 75 odsto i deda. Gledam i volim da gledam kolorit raznih karaktera i žao mi je kako misle da prečicom i trenutnim šarmom, očijukanjem će da dođu daleko. Žao mi je njih, osetljiv sam na ćerke, možda jer nisam imao ćerku.

Pročitajte: Sandra Rešić otkriva- Tajni dogovor Cara i Dejana, a ovo je otkrila o Zvezdanu FOTO

Zvezdanova ćerka

Zvezdanova ćerka nije mnogo poznata javnosti, a nakon što su isplivale njene fotografije svi su saglasni da je u pitanju prava lepotica. Podsećanja radi, Anđela i Zvezdan u rijalitiju su  otišli korak dalje pa su duže vreme razmenjivali emocije.

 

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije